Fick gratis service och olja på köpet

Hejsan!

Mitt förra inlägg var tydligen så dystert så mommo började ringa mig och höra hur jag riktigt har det. Så farligt var det inte! :D

Som jag skrev så tränade jag enligt känsla och humör och umgicks med kompisar. Var på Suunta Jyväskyläs orienteringsträning en kväll. Det stod ”alamäkivedot” på beskrivningen, men det blev nog mera ”alamäkikävely” för mig! Hade ingen kompass och det började ännu till mörkna på slutet. Men kul var det! Har även tränat en hel del med Ella Nurmi, som även kommer från Vasa, det är jätteskönt att kunna prata svenska med någon här! :P Jag har också varit och rullskidat nåt pass med jämnåriga Titta Kuorelahti, alltid så mycket roligare med sällskap!

I helgen deltog jag i Kukkulan Kuningas som Hidden Factor ordnade här vid Laajavuori. Där skulle man springa upp för slalombacken (höjdskillnad 105m, sträcka 800m) i heat på 4, och de 4 snabbaste till final. Det var inte så stort evenemang, vi var 8 damer med och jag slapp till final. Heidi Lindfors (även gammal Vasa-bo) segrade nästan överlägset, och jag kom på en tredjeplats. Jag hade endast en sekund bättre tid i finalen än i prologen, men tror att laktatet var betydligt många steg högre! Så med andra ord fick jag en bra och rolig träning i lördags!

För övrigt så har saker och ting börjat rulla på bättre nu. Skolarbete som kanske lite hopat ihop sig så får jag undanstökat nu, och träningarna löper även på. (Äntligen!) Tycker det regnar ofta nu och löven börjar falla till marken… på instagram blir man ofta påmind om att vintern är på kommande… Men jag tänker inte ta någon stress, det borde ingen göra – för sista FM tävlingen är alltså 8.4! Dit är det väl cirka 179 dagar, so no panic… ;)

På fredag kör jag till Vasa eftersom vi har kontaktfri vecka nästa vecka (=höstlov), och på onsdag far jag, Jennifer Antell och Linnea Henriksson till Jämijärvi för att skida lite i tunneln fram till lördag. Ska bli kul!