Tavoite saavutettu!

Uujee! Kymmenes sija on nyt taskussa! Karsinta oli vain juosta ja saada hyvän tunnen suunistukseen, koska kaikki meidän sarjassamme pääsi A-finaaliin (40, me olimme 30, mitä mielestäni oli outoa). Sitten finaali juostiin 3km saunanlämmössä! Ensimmäinen kilometri keskityin huonosti ja neljänteen rastille tuli 3 minuutin pommi. Sitten kuin saavuin rastille tapasin toinen sarjastani, ja hän lähti 6 minuutia minun jäljelläni! (Luulen) Sitten Elin heräsi! Mietin että: en aio saada tämmöinen suoritus nyt kun olemme ajaneet näin pitkä matka! Moottorit käynnistyivät ja kaikki sijui hyvin! :) Nousinhän 8 sijaa kaksi viimeisellä kilometrillä! ;) Voitto meni Emmi Jokelaan ja kaverini Vöyriltä, Alexandra Strandvall, sijoitti hienosti yhdeksäntenä.

Maasto ei ollut niin hyvä miten ensiksi odotin. Mutta hyvä pohja ja ei niin isoja mäkiä. Oli kyllä vähän Pohjanmainen maasto (tiheitä metsiä ja suot) mutta tunsin ainakin itseäni olevani kotona sitten ;) Ihan sikakuuma on ollut ja olemme saaneet juoda koko ajan.

Huomenna aion ottaa pitkän,palauttavan treeni. Ja valmistua FSSn “start-up” leiritesteihin. 3000m maanantaina ja perinteinen rullahiihtotesti keskiviikkona. Tänä viikkona on työ, siivous, leiri, “friidrottskul”, ja kokeet koulussa.Jossain syystä kaikki tapahtumat tapahtuu viimenä viikkona toukokuussa! huhhu! Mutta kesäloma alkaa lauantaina! Ihanaa!

Kategoria(t): Yleinen. Kirjoittaja: elin. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.