Kesäloma

Viimeinen viikko koulussa oli täynnä ohjelmaa. Koko ajan oli jotain joka tapahtui! Mutta selvisin! Maanantaina juoksimme sen 3000m testin. Ja meni aika hyvin! Sain uuden ennätyksen 11.42 (vanha oli syksyltä ajalla 11.54). Siihen olen tyytyväinen. :) Sitten keskiviikkona meillä oli rullahiihtotesti Botnia hallissa. 3200m, elikkä 8 kierrosta, ensin tasatyöntöä ja sitten vapaa ilman sauvoja. Tasatyöntö oli vähän huonompi kuin syksyllä ja vapaa oli hieman parempi. Mutta en odotti niin paljon, koska olin siinä vaiheessa seisonut vain 3 kertaa rullasuksilla tänä vuonna.  Stressaava viikko otta päälle, mutta nyt on kesäloma ja sää on hyvä! :) Aion treenata monipuolisesti ja aion parantaa heikkouksiani.

Tule Sepänkylään huomenna S-marketiin ostamaan Unelma arpoja ja tue IF Femmanin hiihtoosasto! :) Olen paikalla 10 ja 14 väliin.

Kategoria(t): Yleinen. Kirjoittaja: elin. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.