Suunnistus Virossa

Moi! Tulin eilen kotiin suunnistusleiriltä Virosta. FSO oli järjestäjä ja osallistajia oli noin 20.
Maasto Otepäässä (missä olimme) oli aika huono. Siinä oli vain tiheitä metsiä ja paljon soita. Elikkä suunistuskengät olivat märkiä koko ajan ja kilometrivauhti ei ollut niin nopea. ;) yhtenä päivänä ajoimme Latviaan että saisimme harjoitella maastovaihtoon. Ja se oli kuin yö ja päivä! Siellä oli niin ihana maasto! Mäntymetsä, ei mitään kosteita alueita ja selkeitä korkeuskäyriä! (Jos olet ollut Jämissä niin tiedät mitä tarkoitan). Oli ihanaa juosta lujaa ja ehtiä lukea karttaa samoina aikana. Ohjelma oli erittäin vaihteleva; Olemme suunnistaneet, vaeltaneet, pyöräileet, tehnyt kuntopiiriä, kordinaatioa ja mäkivetoja. Olen keskittynyt hyvin jokaiseen treeniin ja olen tyytyväinen leiriin. Ja yhtenä päivänä saavutin tavoitteeni; 5 min “plankan” , tai “lankku” :)

Tänään minulla on lepopäivä mutta sitten treenit jatkavat ja toivottavasti samalla tavalla kuin leirillä! :)

Kategoria(t): Yleinen. Kirjoittaja: elin. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.