Ehkä hyvä aika harjoitella vähän suomea

Moi! Ehkä kaksi vuotta on liian iso tauko kotisivujen päivistyminen suomeksi… vai onko? ;)

Toivottavasti olette harjoitelleet ruotsia, ja lukenut ruotsinkielisen sivuni. En aio kertoa mitä on tapahtunut 700 päivässä, aloitan ihan muutama viikkoa takaisin.

Tänä vuonna pääsin mukaan FSS:n naistenryhmään ja meillä on leiriä noin kerran kuukaudessa. Elokuun loppupuolessa oltiin Solvallassa ja vedimme teholeirin. Siellä kaikki meni erittäin hyvin omasta mielestä, jos vertaa kesän muihin leiriin. Tuntui että sain vauhtia jaloille ja itseluottamus sen mukaan. Mutta ehdin olla kotona noin viikon ennen kuin aloin tuntea flunssan oireita. Yritin lepoa mutta se ei auttanut koska seuraavana viikkona olin vilustunut. Tuli lepopäiviä ja sauvakävelylenkkiä paljon, ja suurin oire oli väsymys… Viime viikonlopun aikana päätin että olisin terve ja aloitin treenata. Mutta se meni myös pieleen kun tunne treeneissä tänä viikkona on ollut voimaton ja keskiviikona oli kurkku kipeä. Olen ottanut iisisti nyt kolmisen päivää ja toivon ihan hirvittäsävsti että toipun sataprosenttisesti nyt pian. Ei nyt minulla on varaa olla sairas nyt hei!

 

Kategoria(t): Yleinen. Kirjoittaja: elin. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.