Portugalläger

Har snart avverkat två lyckade träningsveckor i Monte Gordo, Portugal tillsammans med Team4Mijl och SFI. Har dragit några riktigt bra banträningar såväl som en betydande mängd, även om man nog börjar känna av det såhär mot slutet av lägret. T.ex gårdagens 3*1000m+1*600m (3.10-3.08-3.10-1.48)/5′ vittnar om att även tävlingsfarterna börjar lossna ur benen…

Första bantävlingen kommer att bli en 3000m i Utrecht 12.5. Före det kommer jag dock att göra en avstickare till Vierumäki och Terräng-FM, där 6km står på programmet för damerna på söndag. Har ingen tillförlitlig förutspåelse för hur långt min form räcker på 6km i terräng men det gäller att ge allt i alla fall, då varje placering räknas i lagtävlingen! Enligt hörsägen är mina lagkamrater Camilla (Richardsson) och Jannica (Granbacka) i bra form så vi får se hur långt det räcker för oss.

10*600m på programmet förra veckan, mer än hälften av teamet fångat på samma bild.