Leirelemässä

Olen kohta viettänyt 2 onnistunutta viikkoa Portugalin Monte Gordossa Team4Mijlin ja SFI:n kanssa. Olen vetänyt sekä onnistuneita rataintervalleja että suhteellisen paljon määrää, vaikka se kyllä alkaa tuntua jaloissa näin leirin lopussa. Kisavauhtien hiljattaisesta ilmestymisestä kertoo esim. eilisen 3*1000m+1*600m (3.10-3.08-3.10-1.48)/5′.

Ensimmäinen ratakilpailu tulee olemaan 3000m Utrechtissä 12.5. Ennen sitä teen pikavisiitti Vierumäellä, missä SM-maastoja juostaan sunnuntaina. En osaa sanoa kuinka kauas kuntoni riittää 6km maastojuoksussa mutta varma on että joka sijoiutus laskee juokkuekisaan. Näyttää siltä että joukkuetoverit Camilla ja Jannica ovat oikein hyvässä kunnossa niin olen innoissani näkemään mihin voi riittää.

Kuvassa viime viikon 10*600m, enemmän kuin puolet juoksutallia samassa kuvassa.

Kategoria(t): Yleinen. Kirjoittaja: sofie. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.