Säsongen är över!

Kom hem från Övertorneå sent igår natt. Tungt med en lång resa i mörkret, speciellt då man kört en femmil på dagen. Den här tävlingen var dessutom extrem på så vis att det under tävlingens gång samlades över 2000 höjdmetrar vilket motsvaras av att man skulle bestiga Finlands högsta berg två gånger. Även föret var tungt då temperaturen låg kring noll grader och det dalade ner blötsnö största delen av loppet. Resultatmässigt gick det sämre än vad det kunde ha gått (33:e) men var ändå roligt att få skida en sån här tävling. På lördagen tävlades det ju även i stafett i finska cupen där disciplinen bestod av 3*7,5km fristil och laget slog sig in på en tionde plats. Själv hade jag den femte snabbaste åktiden på ankaretappen vilket är bra, speciellt med tanke på att 7,5km i allmänhet brukar vara för kort sträcka för att jag skall få en bra placering.