Det blev frusen skinka till självständighetsmiddagen

Hej! Har tyvärr haft så fullt upp den senaste tiden så ”uppdatera bloggen” har inte stått högst upp på to do listan. Vi tar en snabbversion av sakerna som har skett:

1. Suomen cup i Rovaniemi gick inte bra. Helheten var bättre än i Olos men känslan i kroppen sämre. Fick mera mjölksyra när jag skidade ner, så det säger väl en hel del om dagsformen…

2. Hemma var jag i knappa 2 veckor och där hann jag med; hemtent, massage, sånglektioner, frisörsbesök, träff med min mentala tränare Anki Brandtberg, skidpass i Vörå på bra spår, flyttat möbler in i nya lägenheten i Vörå- för ja, jag ska flytta till Vörå december-april, varit på första hjälpkurs och Mycket skolarbete har jag gjort! Så veckorna hemma blev inte direkt vila, kände mig faktiskt otroligt stressad och trött när jag förra veckans fredag åkte upp till Ylläs. Som tur har jag fått ordning på alla inlämningsdatum och diverse uppgifter nu, så röran i mitt huvud har i alla fall lugnat ner sig. Kroppen är väl på väg, förhoppningsvis…

3. Äkäsläger med IF Femman. Teknik, lägertävling, stafetter och självstänighetsbal har vi hunnit med. Imorgon slutar det officiellt men jag och Victor fortsätter eget läger med morsan i stugan fram till lördag. Då åker vi hem och på söndag tar jag mitt pick och pack och drar till Vörå- inte hem, men nog hem för idrottsdelen i mig :)

4. Nästa veckas måndag åker jag ner till Jyväskylä för sista gången i år. Har missat två skoldagar pga lägret så det har varit extra mycket arbete pga det.

5. Följande helg ska det bli tävling antingen i Seinäjoki eller i Ristijärvi… Då hoppas vi på en pigg och snabb Elin!

(Och om ni undrar över rubriken, det var -28 i lördags när jag skidade långlänk, så jag trodde nästan jag förfrusit rumpan där i ett skede!)