Hem från Mallorca och nu börjar allvaret

Hejsan! I tisdags kom vi (jag och Jennifer) hem från Alcudia, Mallorca. Där var det varmt, härligt och skönt :) (Fast nog hittar man ju alltid saker att klaga på: det är För varmt, drick tills du kissar på dig, usch vad jag känner mig svullen etcetc). Men en superhärlig semester var det! För att inte nämna vilket cykelparadis det var där! Cyklister vart man än tittade och bilisterna hade sjuk respekt för dom också, man kunde i princip visa att man ville svänga vänster mitt i en korsning och bilarna aktade sig :) Även tillräckligt med kuperad terräng hittade man där så jag förstår varför det är ett populärt ställe att fara till på träningsläger. Här följer några bilder:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Ja, vi tränade nog också ;) )

I torsdags så sprang jag i Femmans skidlag i Korsholmsstafetten. Efter lite strul med att hinna till rätt växling så sprang jag till sist sista sträckan (Fjärdskär-Replot). Det var tungt men roligt. Ännu roligare att de premierade laget med bästa utstyrsel (med tanke på Finland 100 år), så vi sprang i retrokläder! :) Här är jag och Linnea Henriksson i våra :

 

 

 

 

 

 

 

 

För fem minuter sedan lämnade jag in sista skoluppgiften för i år och nu återstår ”bara” inträdesprovet på måndag. Annars så ser jag fram emot att riktigt på riktigt komma igång med träningen igen och så börjar jag även jobba nästa vecka! :) (Det blir ett till tre skift i veckan hela sommaren. Ganska passligt om du frågar mig)

Vi hörs! :)