Midsommar

Hejsan! Trevlig midsommar åt alla! …fastän den är kall…

För mig blir det lugnt firande, korkar väl en glass och äter gott hemma. Blev en annorlunda midsommar i år bl.a. p.g.a. lag-EM som pågår på Karlsplan under helgen. Och imorgon jobbar jag kvällsskift. Sedan på söndag drar jag med föräldrarna ner till Jyväskylä för att kolla in en lägenhet och skriva på hyreskontakt. Lägenheten är så gott som splitterny och bara 400m från skidspåret, dock är hyran över det vi hade som utgångsgräns men det verkade extremt svårt att hitta något som var under 500€…

Senast skrev jag väl att jag hade fått en förkylning, så första veckan på sommarlovet bestod av 2,5h träning… inte för att jag var jättesjuk, utan för jag ville testa att FAKTISKT vila ordentligt, men ändå tycktes förkylningen hänga med onödigt länge. Förra veckan drog jag och Fanny Storvall på till stugan i Ylläs och jag kunde träna GU i princip hur bra som helst, men avstod från FU-träningar den veckan p.g.a. ihängande förkylningssymptom. Annars hade vi en jättebra vecka med perfekt väder (18-19 grader och sol) och inga andra problem stötte vi på, så nöjda var vi när vi kom hem! :) Eftersom det har varit en så kall vår i år så fanns det kvar ovanligt mycket snö på berget och på skuggiga ställen, men man får väl alltid lite extra inspiration av att se snö? ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna vecka så har jag jobbat två skift, sprungit ett coopertest (där resultatet inte är något att skryta om), och tränat hyfsat bra :)

Nästa vecka, så är det som vanligt efter midsommar – Vuokatin Aateli race. Femman ordnar läger där igen i samband med tävlingarna men jag får köra ett lite avkortat läger eftersom jag måste hem och jobba på lördagen! Så det blir ti-fre. Men man hinner ju med en kvalitativ träningstävling då :)

Annars rullar väl allt på som vanligt, känner mig hyfsat pigg till vardags och försöker hålla mig frisk, och så var det ju det där med att försöka stretcha varje dag. . .