En hektisk vecka över

Hejsan!

Det har blivit mycket resande i veckan. Buss, taxi, bil, tåg och båt flera varv :)

Måndag eftermiddag åkte jag till Jyväskylä för två skoldagar tisdag och onsdag. Fick bo hos en gästvänlig klasskompis i centrum, vilket var snällt. På onsdagseftermiddagen ledde vi i grupp ett 10-tal åldringar på ett äldreboende, och efter set styrde jag kosan hemåt.

Första snön föll i Jyväskylä på tisdagen!

Torsdag var jag hemma och tränade. Så tidig fredag morgon åkte jag och mamma ner till Helsingfors och besökte idrottsläkare Harri Hakkarainen. Besöket räckte 1 h och på den tiden hann han säga så mycket så jag tänker i nuläget inte skriva allt hit. Även därför att det ännu bara är spekulationer, men för att han ska bli 100% säker så ska jag genomföra en (hel) del tester. Bl.a. omfattande blodprov, blåsa pef, mäta vilopuls och diverse blanketter ska ifyllas, skickas tillbaka och fås svar på. Trodde inte jag skulle få så konkreta svar på mitt bristande immunförsvar som jag fick, så det var positivt! Nu gäller det att plikttroget göra uppgifterna i ca en veckas tid och vänta på domen. Träningen borde ungefär flyta på som normalt, men inga maxprestationer innan svaren. FU går bra. Tur.

Efter läkarbesöket åkte jag med en kompis till Stockholm då för högskoleprovet. Gick helt bra, facit kommer på onsdag. Väldigt roligt med en liten trip med en saknad vän, men oj vad träningen lider när man får in resor o dylikt i programmet! :( Har en vecka med bra träning framför mig nu innan FSS lägret. Ska bli kul!