Säsongsstarten seg men superkul

Hej! :)

Sitter nu utmattad i stugan efter helgens drabbningar. Gårdagen bestod av 5km (4,4km) klassiskt. Tekniken är ännu lite ringrostig så det blev lite spänt, och farten har jag ännu inte hittat. Men helt godkänd start på säsongen var det! Jag var knappt 3 minuter efter Kowalczyk som vann.

video-1479047450 Tryck för att se filmklipp :)

Idag gick det betydligt tyngre. Krafterna var slut helt enkelt. Jag har ju svårare med skatetekniken och den var lite osäker även idag. Jumboplatsen tilldelades mig (jee) men inte tar jag någon stress över det. Såklart man är trött nu efter en veckas läger och tävling igår. Plus att jag har ju haft en lite kantig höst och inte hunnit dra alls nå mycket hårda pass ännu sedan den långa förkylningen. Så jag är nog till 90% på bra humör efter denna tävlingshelg och min fiilis är ”nu böri vi”! Ser redan fram emot nästa helg där det blir 10km klassiskt i Rovaniemi på Suomen cup.

Inkommande vecka ska jag försöka fokusera på teknik nu när man mera har skidvanan inne, och på onsdag kör jag ett längre FU-pass.

Eftersom det har varit ganska kallt under veckan så har man sett av solen i det klara vädret! (Obs endast nån timme/dag eftersom solen är uppe ca 5h/dag nu). Inkommande vecka har de lovat mildare väder och snö!