DM

Hejsan!

I helg har vi varit i Larsmo på distriktsmästerskap. 6km klassiskt på lördag och stafett på söndag. Det var kul att skida ”på hemmafronten” för en gångs skull och man känner ju så många på en sån här tävling så det blir bra atmosfär. Slutplaceringen  i det individuella loppet blev 6:e plats, minuten efter segrande Emelie Svenlin. Efter henne så var det en hop med femmandamer fram till min placering, för att inte nämna Erika Storbackas seger i D18 klassen, så vi kämpade fint hör ni!

En smickrande bild på mig ca fem sekunder efter målgången. (Bild: Rune Härtull)

I stafetten hade femman två lag varav ett blev ett lite yngre och ett lite äldre, ändå var det ganska jämt men det yngre laget, som bestod av Erika, Alexandra Enlund och Linnea Henriksson, drog det längsta strået före IK Falken och sedan Femman igen. (Jag, Anna-Kajsa Lall och Jennifer Antell).

En in action bild från första stäckan. Erika skidade så hårt så hon hann inte med på bild, sen är det Fanny Storvall, jag och Elin Forsgård efter mig.

Här hittas resultat från helgen: http://larsmoif.idrott.fi/oidm_2017/resultat/

Det känns som att min plan håller ganska bra. Inga stormsteg tar jag men det går ändå framåt för varje tävling jag gör. Även förra helgen i Äänekoski var bättre än tian i Jämi. Känner mig även allmänt piggare vilket är bra. Fattas bara den absoluta maxväxeln ännu. Kommer inom några veckor att ta ett uppföljningsblodprov för att se om min snart tre månader långa medicinkur har haft någon effekt. Vi ska hoppas på det!

Inkommande helg är det senior FM i Keuruu. Där kommer jag i alla fall skida på lördag 10km klassiskt. Det är tävlingar fre-sö. Så då får ni se på tv efter gröngölingar ;) (=Femmaniter).